ORADEA. Un jandarm s-a sinucis după ce a fugit de la locul unui accident

Data publicării:
politia jandarmeria FB MAI

Un jandarm s-a sinucis marţi seara în propria locuinţă, după ce a fugit de la locul unui accident pe care l-a provocat. Bărbatul de 28 de ani locuia singur şi a fost găsit fără suflare de către colegi şi un echipaj al Poliţiei Rutiere. Potrivit Jandarmeriei Bihor, tânărul era angajat de patru ani şi nu a avut probleme de comportament.

Tânărul era angajat de patru ani în cadrul Jandarmeriei Bihor şi era subofiţer în departamentul de Ordine Publică. Aseară, bărbatul a provocat un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a două persoane.

"Accidentul s-a produs marţi seara, la ora 20:40, pe strada Vlădeasa din Oradea. Jandarmul de 28 de ani a intrat cu maşina pe contrasens şi s-a izbit frontal de un autoturism care circula în regim de taximetru. Bărbatul s-a speriat de cele întâmplate, şi-a abandonat maşina şi a fugit de la locul accidentului, fiind urmărit de Poliţie", a relatat Claudiu Mihuţ, reporter Digi24 Oradea.

Taximetristul a sunat la 112 şi a fost transportat împreună cu clienta sa la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Oradea. Bărbatul de 62 de ani a suferit leziuni uşoare, în timp ce pasagera a refuzat internarea.

Poliţiştii au pornit în urmărirea jandarmului, însă i-au pierdut urma. Potrivit martorilor, acesta ar fi fugit de la locul accidentului pentru că s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

"În cele din urmă bărbatul a reuşit să ajungă acasă, aici, în garsoniera pe care o deţinea pe strada Traian Lalescu. Tot aici au ajuns câteva ore mai târziu un echipaj al Poliţiei Rutiere, dar şi câţiva colegi jandarmi. Văzând că nimeni nu răspunde la apelurile telefonice şi nici la bătăile în uşă, oamenii legii au decis să spargă uşa şi să intre în locuinţă", a transmis Claudiu Mihuţ, reporter Digi24 Oradea.

Agenţii deplasaţi la faţa locului au avut parte de o imagine şocantă. Şi-au găsit colegul fără suflare.

"Modul de suicid a fost prin spânzurare. Nu a fost cunoscut cu probleme comportamentale în cadrul unităţii, era cu toate la zi înclusiv din punct de vedere psihologic", susţine maiorul Ioan Bogdan, din cadrul Jandarmeria Bihor.

Vecinilor şi celor care l-au cunoscut nu le vine să creadă că tânărul şi-a pus capăt zilelor.

"Nici nu mă gândesc, e imposibil , nu cred. Eu consider că este o mână necurată."

"Nu pot să cred că a recurs la un asemenea gest, sunt şocată."

Ancheta a fost preluată de Parchetul Militar care va analiza care au fost condiţiile în care s-a produs întregul eveniment. În faţa apartamentului, colegii şi prietenii au aprins zeci de lumânări.

Reporter: Claudiu Mihuţ
Operator: Robert Rezmuves

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri