ORADEA VREA SĂ FIE MARE! Dezbaterea finală a referendumului pentru alipirea a Sînmartinului la Oradea, joi, de la ora 18:30, la Digi24 Oradea

Data publicării:
ORADEA

Digi24 Oradea se pregăteşte serios pentru acest test media: un car de transmisie cu cinci camere, dotat cu DSNG (pentru transmisia pe satelit) va asigura transmisia acestui eveniment, care va întoarce pe toate feţele, în cele două ore de emisie, acest proiect administrativ.

Emisiunea va avea şi public. Două gradene cu până la 50 de invitaţi vor face parte din decorul emisiunii, aşa că dezbaterea se anunţă a fi una aprinsă. La acest test final, pe care cuplul Bolojan-Popuş încearcă să îl treacă, sunt aşteptaţi şi cei mai vocali contestatari ai proiectului de unire: preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, şi Florian Serac, directorul SC Turism Felix.

Şi localnicii din Sînmartin vor fi prezenţi în acestă emisiune, prin transmisiunile live, asigurate de Yvette Mîrza, pe parcusul celor două ore de emisie.


Telespectatorii sunt invitaţi să îşi spună părerea despre referendum pe parcursul emisiunii, iar moderatorul Octavian Haragoş va adresa întrebările celor doi invitaţi.

Joi, 7 mai, Digi24 Oradea este parte a istoriei: primul referendum de contopire administrativă a Oradei, un proiect administrativ îndrăzneţ, care ne plasează în rândul marilor oraşe ale României.

Oradea vrea să fie Mare! 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri