Oradea, ziua 7 | În Piața Unirii au protestat în jur de 300 de persoane

Data actualizării: Data publicării:
proteste joi seara

Săptămâna a început cu un protest în Oradea. Câteva sute de manifestanți s-au adunat în Piața Unirii și au scandat împotriva Guvernului și a PSD. Chiar dacă au fost mulțumiți că Ordonanța de Urgență 13 a fost abrogată, orădenii vor să continue mișcările de stradă.

Aproximativ 300 de orădeni au manifestat luni seara în Piața Unirii împotriva Guvernului Grindeanu și a PSD.

"Liderul PSD în momentul de față este o jignire totală la adresa întregii țări prin simplul fapt că ne ignoră sistematic, ne tratează ca pe niște proști."

"Oamenii sunt în stradă pentru că vor să aibă la conducere oameni cinstiți."

"Ne-am săturat de corupție. Am dori ca în Parlamentul României să nu mai fie miniștri corupți, miniștri cu dosare penale."

"În continuare nu avem încredere în acest guvern, nu avem încredere în acești oameni, în acest partid și vrem în continuare să stăm în stradă."

Oamenii spun că deși au obținut o mică victorie, vor continua protestele.

"Această ordonanță 14 se pare că nu e concepută onest să abroge ordonanța 13 fără nici un fel de probleme de natură constituțională. Urmează să vedem ce se va întâmpla, pentru că acest guvern nu mai prezintă încredere", susţine Sebastian Duma, organizator al protestelor de la Oradea.

La fel ca în celelalte mari orașe din România, protestatarii din Oradea au scandat împotriva guvernaților și au cântat imnul național.

Reporter: Bogdan Costea
Operator: Robert Rezmuves

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri