Parfumuri contrafăcute şi telefoane fără acte, găsite în Vama Borş

Data publicării:
stire vama

La un control de rutină, poliţiştii de frontieră au dat de urma unui transport ilegal de parfumuri. 299 de sticluţe cu parfum au fost găsite în cala unui autocar. "Produsele sunt susceptibile de a fi contrafăcute şi aparţin unui cetăţean român care voia să le introducă în ţară", a precizat comisarul-şef Dan Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Bihor.

Flacoanele de parfum au fost cumpărate de o femeie de 65 de ani dintr-o piaţă din Budapesta cu 1000 de euro şi urmau să fie vândute în România, pe piaţa neagră. Femeia s-a ales cu dosar penal pentru punerea în circulaţie a unor produse ce prejudiciază mărci înregistrate.

La două ore după această captură, autorităţile de frontieră au mai găsit un transport suspect. 120 de telefoane fără documente au fost descoperite în două cutii de carton pe care un şofer de 36 de ani le transporta din Ungaria spre Harghita.

"Şoferul a declarat că a preluat cele două cutii de la o persoană a cărei identitate nu o cunoaşte, dintr-o parcare din Ungaria, pentru a fi transportate în Odorheiul Secuiesc, unde urmau să fie preluate de un alt cetăţean român", a precizat comisarul-şef Dan Lazăr.

redactor: Bogdan Costea

editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri