Percheziții la doi bihoreni suspectați de tăieri ilegale

Data publicării:
FOTO_3_PERCHEZITII_LEMNE

Locuințele a doi bărbați din comuna Copăcel, județul Bihor, au fost percheziționate de polițiștii bihoreni. Cei doi sunt bănuiți de comiterea infracţiunilor de tăiere ilegală de arbori și furt de arbori. Percheziţiile au făcut parte dintr-o acţiune mai amplă a Secției nr. 5 de Poliție Rurală Oradea.

FOTO_1_PERCHEZITII_LEMNE
FOTO_1_PERCHEZITII_LEMNE

La perchezițiile făcute acasă la cei doi bărbați, unul de 38 de ani, celălalt de 40 de ani, polițiștii au găsit două drujbe, două lanţuri auto antiderapante pe care cei doi sunt bănuiţi că le-ar fi folosit la tăierea şi sustragerea de material lemnos.

Anchetatorii au mai descoperit un metru cub de carpen, în valoare de aproximativ 300 lei, care a fost indisponibilizat în vederea efecutării expertizei.

„Poliţiştii orădeni îi bănuiesc pe cei doi că în cursul lunii ianuarie (...) ar fi tăiat ilegal și ar fi sustras dintr-o pădure proprietate privată din afara localității bihorene Borșa, 14 arbori cu diametrul cuprins între 18 şi 38 cm, speciile carpen şi salcâm, în valoare totală de 845,35 lei”, au transmis oamenii legii.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi a celor doi şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Editor web: Adrian Laboş
Foto: Poliţia Bihor

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri