POLO. Campionii au revenit acasă. CSM Digi va continua pregătirile în compania maghiarilor de la Ferencvaros

Data publicării:
sport polo-1

După nouă titluri cucerite consecutiv, CSM Digi a pus ochii deja pe cel de-al zecelea trofeu de campioană, însă se aşteaptă la o replică dură din partea celor de Steaua şi Sportul Studenţesc.

„În campionatul intern şi Steaua a făcut achiziţii noi. Chiar şi antrenorul s-a schimbat: a mers Iosep Andrei, pe care-l consider un antrenor foarte bun. Mie îmi este mai mult frică de el decât de echipa propriu zisă", recunoaşte Kadar Kalman, antrenorul CSM Digi Oradea.

Noul antrenor al campionilor este convins că Steaua şi Sportul vor face totul în bazin pentru a deturna dinspre Oradea unul din cele două trofee puse în joc.

„Din ce în ce mai mult se pun presiuni pe asupra antrenorilor stelişti şi de la Sportul, ca să câştige acest campionat, să câştige şi să ducă odată şi cupa şi campionatul în Bucureşti, dar noi nu vom lăsa acest lucru."

Chiar dacă au revenit acasă, campionii României vor continua stagiul centralizat de pregătire. Adversara nu va mai fi Jadran Herceg Novi, ci formaţia maghiară Ferencvaros, în compania căreia va disputa două jocuri şcoală programate marţi şi miercuri după-amiaza.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa
Editor web. Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri