POLO. Crişul a câştigat primul titlu la polo junioare, dar l-a cedat pe cel de la senioare

Data publicării:
sport polo campioane

„Jucătoarele noastre care au plecat la Steaua pot să zic că ne-au bătut ele pe noi", spune Zoltan Orban, antrenorul CS Crişul Oradea.

În turneul de la Oradea Crişul trebuia să se impună la o diferenţă de trei goluri în faţa Stelei, însă formaţia pregătită de Zoltan Orban a cedat cu 11-13 în disputa de sâmbătă. Rezultatul a făcut ca remiza cu Torpi Tîrgu Mureş, 12-12, să nu mai conteze pentru configuraţia finală a clasamentului. În acest fel, Steaua a devenit campioană în prezenţa selecţionerului Vlad Hagiu, prezent la Oradea pentru ultimul turneu final al sezonului.

„De la an la an poloul feminin creşte încet, dar sigur, şi ca spectaculozitate şi ca dăruire, ca absolut tot. Din punct de vedere al echipei naţionale şi al Federaţiei Române de Polo, lucrurile au început să meargă şi la polo feminin", a observat Hagiu.

În schimb, junioarele de la Crişul Oradea au răzbunat eşecul senioarelor din campionat. După victoriile cu Rapid, Clubul Sportiv Şcolar Nr. 1 Bucureşti şi selecţionata Republicii Moldova, orădencele au îmbrăcat pentru prima dată tricourile de campioane.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri