POLO. CSM Digi, gata de Champions League. Meciul cu Utrecht, azi, ora 19, pe Digisport

Data publicării:
sport polo pregatiri

Ediţia 2016-2017 a Ligii Campionilor la polo porneşte la drum în această seară cu patru grupe preliminare. Una din aceastea va aduce timp de trei zile la Oradea, reprezentanta Olandei, Utrecht, fosta campioan a Turciei, Galatasaray, puternica formaţie croată Mornar Split şi gazda turneului CSM Digi Oradea.

sport polo tineret

Nicolae Diaconu, jucătorul CSM Digi Oradea: „Nu trebuie să subestimăm niciodată adversarele. În poloul mondial, acum se schimbă de foarte multe ori, dar nu trebuie să le subestimăm. Nu contează cine a plecat, unde a plecat. Echipele sunt bune, trebuie să ne luăm toate precauţiile, să jucăm la maximum."

Eliminaţi sezonul trecut în turul trei preliminar, poloiştii oradeni şi-au propus ca în acest an să acceadă în grupele galonatei competiţii.

„Jucând acasă, având o echipă nouă, o echipă care doreşte să demonstreze că a fost o întâmplare pierderea campionatului; ne dorim foarte mult să câştigăm această grupă şi să avem un adversar mult mai facil în următoarea tragere la sorţi", spune Diaconu.

CSM Digi va juca azi, de la ora 19 în compania celor de la Utrecht, în vreme ce în deschiderea turneului, de la ora 17:30, se întâlnesc Galatasaray şi Mornar Split. Întregul turneu va putea fi urmarit în direct la Digisport pe acelaşi tronson orar. Excepţie face duminica, zi în care primul meci este de la ora 10, iar ultimul, derbiul grupei, Oradea-Split, de la ora 11:30.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri