POLO. CSM Digi Oradea a trecut la pas de Dinamo

Data publicării:
sport dinamo

În aşteptarea marelui derbi, cu Steaua, din ultima etapă a sezonului regulat la polo, CSM Digi s-a impus sâmbătă şi duminică în confruntarea cu Dinamo, scor 12-7 şi 12-8. Cei mai buni marcatori ai CSM-ului au fost Istvan Szabo, cu patru goluri în primul meci, şi Robert Gergelfyi, cu trei reuşite, în revanşă.

„Mă bucur pentru că băieţii au dat dovadă de multă concentrare, de multă dorinţă de-a juca bine, şi în ambele meciuri am început foarte bine, ne-a permis să rulăm tot lotul, inclusiv tinerii", a declarat Dorin Costrăş, antrenor CSM Digi Oradea.

„Au fost două meciuri cu CSM, am prestat un joc foarte slab. Din păcate, şi astăzi, cei tineri nu şi-au arătat adevărata valoare", a spus George Georgescu, antrenorul celor de la Dinamo.

În urma acestei victorii, CSM Digi continuă să fie la trei puncte în spatele liderului Steaua, care conduce cu maximum de puncte.

Dinamo a profitat de prezenţa la Oradea şi a jucat, duminică şi luni, meciurile din etapa a şasea, cu cei de la Crişul. Echipa antrenată de George Georgescu s-a impus cu 18-7 şi 13-10.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operatori: Norbert Hegedus, Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri