POLO. CSM Digi Oradea, reconstrucție cu gândul la titlu

Data actualizării: Data publicării:
sport polo reconstructie

După aproape un deceniu în care a dominat autoritar Superliga Națională de polo, CSM Digi Oradea și-a propus în acest sezon o reconstrucție a echipei. Vor fi promovaţi jucători de perspectivă care să crească alături de nume importante din polo-ul românesc.

Misiunea lui Dorin Costrăș este cu atât mai importantă cu cât clubul orădean își dorește să revină cât mai repede în lupta pentru titlu.

"Avem patru luni de antrenamente împreună, bine am avut și multe scăpări, perioade mai grele în care accidentările și-au spus cuvântul dar la ora actuală pot să spun că suntem pe drumul cel bun și așteptăm să confirmăm acum în meciurile astea tari", a declarat Dorin Costrăș, antrenorul CSM Digi Oradea.

Și jucătorii fostei campioane sunt conștienți că în acest an șansele de a câștiga campionatul sunt extrem de reduse.

"Va fi foarte greu, cred eu, pentru că suntem o echipă nouă, tânără. Vom încerca să ne batem pentru campionat, cu siguranță acesta va fi mereu obiectivul pentru CSM Oradea, dar va fi greu să facem asta, suntem contienți. Trebuie să fim realiști, vom vedea ce va fi până la final, dar nu va fi ușor", spune Jesse Koopman, jucător CSM Digi Oradea.

În ultimul weekend din noiembrie, CSM Digi Oradea va disputa pe teren propriu două meciuri contra celor de la Dinamo. În actuala ediție de campionat formația orădeană a contabilizat șapte victorii și o înfrângere.

Redactor: Claudiu Mihuț

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri