POLO. CSM Digi Oradea şi Steaua şi-au împărţit victoriile: 9-8 şi 6-7

Data actualizării: Data publicării:
CSM Digi Steaua polo

În marele derby din Superliga Naţională de polo, CSM Digi Oradea a învins-o în primul meci pe Steaua cu 9-8, printr-un gol marcat în ultimele secunde. În a doua confruntare, "militarii" şi-au luat revanşa şi au câştigat cu 7-6.

Sâmbătă, poloiştii de la CSM Digi Oradea au reuşit primul succes al sezonului din Superliga Naţională în faţa campioanei en-titre. Derby-ul a fost tranşat de Ramiro Georgescu, care a înscris golul victoriei cu 11 secunde înainte de final. Orădeanul a trimis imparabil şi a stabilit rezultatul disputei, 9-8 pentru bihoreni.

Steaua şi-a luat revanşa în faţa celor de la CSM Digi Oradea, după eşecul de sâmbătă, şi a câştigat ultimul meci al sezonului regulat, în faţa marii rivale.

Campioana en-titre a condus după primele 8 minute cu 2-0, iar la pauza mare cu 3-2, după ce gazdele reuşiseră să egaleze. În al treilea sfert, Digi Oradea a egalat din nou, la 4, prin Chioveanu, dar golul lui Delgado i-a redus în avantaj pe "militari", la finalul penultimului act.

Brazilianul născut în Spania a distanţat-o pe Steaua la 7-4 în sfertul al patrulea. Forcing-ul gazdelor le-a adus două goluri, dar, în final, CSM Digi Oradea - Steaua s-a terminat 6-7.

La începutul lunii aprilie, bihorenii vor juca în faza eliminatorie cu Dinamo, în timp ce Steaua va întâlni Corona Sportul Studenţesc.

preluare digisport.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri