POLO. Cu un pas în finală. CSM Digi - Dinamo 8-7

Data publicării:
sport polo 060415

Oaspeţii au dat o replică foarte bună CSM-ului, care a înscris golul victoriei în ultimele 13 secunde de joc.

„Nu vreau să mă gândesc ce se va întâmpla în finală dacă am avut un asemenea meci azi. Bineînţeles, va reveni şi Korolija săptămâna viitoare. Probabil lucrurile vor sta altfel, dar în orice caz nu aceasta este faţa echipei CSM Digi", susţine Florin Birta, preşedintele CSM Oradea.

Cu o apărare care a hărţuit mereu, Dinamo a fost un adevărat ghimpe în coasta ofensivei orădene. Cu primul sfert câştigat la limită, 2-1, campioana a fost egalată până la pauza mare, 4-4. Echilibrul s-a menţinut până în ultima repriză, când Ramiro Georgescu a stabilit scorul final: 8-7.

„Sunt destul de supărat pe jucătorii mei. La ultima fază, când am luat acel gol din centru trebuia să facem o eliminare şi să ne apărăm în zonă, trei dacă nu mă înşel, ca în ultimele trei zone într-o repriză când nu am luat gol", spune Andrei Iosep, antrenorul echipei Dinamo Bucureşti.

CSM Digi Oradea mai are nevoie acum de o singură victorie în faţa lui Dinamo pentru a obţine calificarea în finală. Jocul trei dintre cele două formaţii este programat pe 18 aprilie, în Capitală.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri