POLO. Derbi în apă. Steaua - CSM Digi, astăzi, la ora 18, Digi24 Oradea

Data publicării:
sport polo Steaua 190215

Campioana ultimelor opt ediţii va încerca să-şi păstreze poziţia de lider chiar în fieful Stelei. Bucureştenii sunt cei care le-au administrat orădenilor singura înfrangere din actuala ediţie de campionat.

Băieţii vor fi destul de motivaţi şi destul de în formă pentru a aduce ambele victorii pentru CSM Digi Oradea", spune Florin Birta, preşedintele CSM Oradea.

Jucătorii celor două echipe s-au întâlnit şi la ultima acţiune a lotului naţional de polo. Tibi Negrean, de la CSM Digi, şi Mihnea Chioveanu, de la Steaua, au fost principalale guri de tun ale tricolorilor. Campioana în exerciţiu i-a mai avut sub comanda lui Stanojevic şi pe Szabo, Popoviciu şi Alexa.

„Ne bucură faptul că au fost convocaţi la echipa naţională, ne bucură că Tibi Negrean este în formă, dar în acelaşi timp ne dezavantajează pentru că o săptămână nu am avut aceşti jucători la dispoziţia antrenorului Dorin Costrăş", susţine Birta.

Prima dispută dintre cele două echipe, programată azi, în bazinul Steaua, va putea fi urmărită în direct la Digi24 Oradea, de la ora 18.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri