POLO. Directorul clubului Crişul refuză să candideze pentru şefia FR de polo

Data actualizării: Data publicării:
ionel bungau
foto: arenabihoreana.ro

Propus săptămâna trecută pentru șefia federației naționale de polo, directorul clubului Crișul Oradea, Ionel Bungău, a refuzat oferta.

ionel bungau
foto: arenabihoreana.ro

"Jucam și eu cum cântau cei din Biroul federal, pentru că asta trebuia să fiu, marioneta care să joc așa cum cântau ei", îşi justifică decizia Ionel Bungău, director CS Crișul Oradea.

În schimb, Bungău a precizat că, dacă se va ajunge la alegeri anticipate, ar putea candida pentru postul de vicepreședinte. "Dacă se vor face noi alegeri, dar alegeri, și nu puneri pe sub mână, sau așa, pe sub masă puneri în funcție, atunci voi candida cu mare drag pentru un post de vicepreședinte, pentru că așa aș putea ajuta poloul orădean."

În opinia directorului clubului Crișul, alegerile anticipate sunt singura soluție pentru problemele cu care se confruntã actuala conducere a federației de polo.

"Să scăpăm de așa-ziși prieteni ai poloului românesc pe care de fapt îi interesează, personal, problemele lor financiare, cât și de alt ordin."

Actualul președinte al federației de polo, Călin Găvruș, s-a aflat la Oradea, cu ocazia turneului de calificare în Liga Campionilor, găzduit de CSM Digi. Oficialul a vut întrevederi atât cu directorul clubului Crișul, cât și cu cei de la CSM.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuța
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri