POLO. Echilibru perfect în grupa de la Oradea. CSM Digi a pierdut cu Vouliagmeni

Data publicării:
sport csm digi polo1

Suspansul calificării în turul trei preliminar se menține în grupa vicecampioanei României la polo, după rezultatele înregistrate sâmbătă seară. Cea de-a doua rundă a grupei H a adus la două victorii surpriză în bazinul olimpic “Ioan Alexandrescu” din Oradea.

Acestea au avut darul de-a echilibra perfect grupa. Învinsă vineri de CSM Digi, Steaua Roșie Belgrad a furnizat prima surpriză a zilei și s-a impus în duelul cu Sintez Kazan, scor 10-8.

Din păcate, nici Oradea nu a reușit să lege victoriile, fapt ce i-ar fi asigurat prezența în turul următor. Grecii de Vouliagmeni au făcut un meci perfect împotriva CSM care a cedat jocul cu 5-8.

Grecii s-au distanțat pe tabelă la trei goluri încă după primele două sferturi. Dusan Vasic, cu patru goluri, și-a condus echipa spre victorie, în ciuda reușitelor semnate pentru CSM Digi de Gergelfyi, Ramiro Gerogescu, Vancsik, Roland Syabo și Marco Rocca.

Înaintea ultimei etape, programată duminică dimineață, toate cele patru echipe au câte o victorie și o înfrângere. Acest lucru face ca întâlnirile de mâine să fie adevărate finale pentru primele două poziții ce asigură calificarea.

Ultima rundă va fi deschisă de Steaua Roșie Belgrad și Vouliagmeni, de la ora 10, în timp ce CSM Digi și Sintez Kazan vor lupta pentru calificare, de la ora 11:30, în direct, pe Digisport 3.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri