POLO. Încep semifinalele. CSM Digi - Dinamo - sâmbătă, ora 18, și duminică, ora 12

Data publicării:
sport polo semifinale

La o săptămână de la derbiul ce a închis sezonul regulat, Superliga Naţională de polo revine cu faza eliminatorie. Primele două jocuri ale semifinalelor, ce se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci partide, aduc sâmbătă şi duminică, în bazinul „Ioan Alexandrescu", pe CSM Digi şi Dinamo.

Pentru vicecampioni, cele două confruntări din penultimul act reprezintă ultimele teste înaintea returului finalei LEN Euro Cup, pe 5 aprilie.

„Poate asta este şi un avantaj pentru noi, pentru că suntem obişnuiţi cu meciuri puternice, suntem obişnuiţi să jucăm pe fond de oboseală şi eu cred că suntem net favoriţi faţă de Dinamo. Doar un accident se poate ca Dinamo să ne ia o victorie", crede Nicolae Diaconu, jucătorul CSM Digi.

Mai mult cu gândul la duelurile care vor decide noua campioană, poloiştii orădeni speră ca federaţia să acorde importanţă maximă fazelor eliminatorii şi la nivelul arbitrajului.

„Depinde şi de decizia federaţiei de-a delega arbitri cu un pic mai multă experienţă, nu vreau să mă exprim altfel, nişte arbitri care să ştie să ţină în mână un meci de miză", spune Mihnea Chioveanu, jucătorul CSM Digi Oradea.

Prima semifinală dintre CSM Digi şi Dinamo este programată sâmbătă, de la ora 18. Al doilea joc se va disputa duminică, de la ora 12.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri