POLO. Jesse Koopman, olandezul marcator de la CSM Digi Oradea

Data actualizării: Data publicării:
sport polo koopman

CSM Digi Oradea se află în plin proces de reconstrucţie a echipei cu care speră ca în cel mai scurt timp să reintre lupta pentru titlul naţional la polo. Chiar dacă în vară s-a despărţit de o serie de jucători importanţi, printre care şi fostul golgheter Tibi Negrean, vicecampioana pare să-i fi găsit acestuia înlocuitor pe măsură.

Jesse Koopman înscrie pe bandă rulantă pentru CSM Digi. Olandezul a ajuns jucătorul cu cele mai multe reuşite în acest sezon pentru Oradea.

„Este aşa pentru că facem o treabă bună împreună, ca echipă. Sigur, acum eu sunt cel mai bun marcator al echipei, dar în condiţiile date oricine din echipă poate fi golgheter. Pentru mine, acest aspect contează mai puţin”, explică Jesse Koopman, jucător CSM Digi Oradea.

La prima sa experienţă în România după ce a mai evoluat în Spania şi Ungaria, batavul de 24 de ani apreciază campionatul intern în care speră la o clasare cât mai bună cu noua sa echipă.

„La început a fost o diferenţă mare de cultură şi ţară, de absolut tot, dar cu timpul m-am obişnuit. Sunt fericit aici, avem o echipă care se dezvoltă din ce în ce mai mult. Suntem tineri mai avem de muncit, dar suntem pe drumul cel bun”, spune olandezul.

Jesse Koopman are înscrise până acum 23 de goluri pentru Oradea.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri