POLO. Parteneriat Crişul - CSM Digi

Data publicării:
sport polo CSM Digi Dinamo

După îndelungi tatonări şi aşteptări, echipa de polo seniori a clubului Crişul va deveni oficial formaţia secundă a celor de la CSM Digi Oradea. Conducerile celor două cluburi se află în tratative avansate, astfel că parafarea actelor e o chestiune de zile.

„Ideea este să eficientizăm această colaborare de acum, să gândim nişte formule în care, bineînţeles, şi acei jucători de la echipa a doua să fie mulţumiţi de munca pe care o depun", a explicat Şerban Sere, preşedintele CSM Oradea.

Parteneriatul vine ca o mânuşã, pentru cã Federația Românã de Polo nu permite legitimarea a mai mult de 18 jucãtori într-o echipã. Astfel juniorii pe care CSM îi are în vizor vor putea sã evolueze la formaţia satelit.

„Asta e ideea, să creăm o linie metodică în care juniorii să promoveze la echipa de seniori, cu cunoştinţele tehnico-tactice în bagaj, să nu vină rupţi de realitate", spune Sere.

Între cele douã echipe a existat şi pânã acum un acord verbal, prin care CSM Digi avea prioritate la cei mai buni juniori ai clubului Crişul.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri