POLO. Primul pas spre finală. CSM Digi - Dinamo 10-6, în primul meci al seriei semifinale

Data publicării:
sport polo

După un început de joc ezitant, când bucureştenii au condus în două rânduri, gazdele şi-au intrat "în mână", astfel că Oradea a trecut în avantaj încă din primul sfert. Băieţii pregătiţi de Kadar Kalman au impus ritmul şi în sfertul doi, fapt ce le-au conferit la pauza mare un avans de trei goluri, 6-3. Dinamo a încercat să revină în repriza a treia, însă fără sorţi de izbândă.

Kalman Kadar, antrenorul CSM Digi Oradea: „Am reuşit să jucăm, să ne facem jocul, deşi eu nu sunt mulţumit pentru că am luat câteva goluri mai uşoare pe care puteam să le evităm. Dacă excludem aceste goluri, eu cred că ar fi fost un meci mult mai uşor."

Tiberiu Negrean, jucătorul CSM Digi Oradea: „Pentru noi este foarte important că ne-am atins obiectivul - câştigarea meciului."

Singurul capitol la care Dinamo s-a dovedit superioară campioanei au fost superiorităţile, 8-3. Cu un singur gol însă marcat din aceste faze, trupa din Ştefan cel Mare nu a putut emite pretenţii.

George Georgescu, antrenorul CS Dinamo: „A fost un meci bun făcut de noi, dar din punctul meu de vedere puteam să reducem rezultatul la vreo două goluri; eu spun că era mai echitabil."

La Bucureşti, în cea de-a doua semifinală a campionatului, Steaua a trecut de Sportul Studenţesc cu scorul de 13-7.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri