POLO. Trei din patru meciuri câştigate de echipele orădene

Data publicării:
SPORT polo-1

Dacă prima confruntare a fost la discreţia orădenilor, scor 13-5, meciul a doi a fost ceva mai echilibrat, dar câştigat, conform aşteptărilor, de CSM Digi, cu 11-7.

Din păcate, victoriile cu Sportul i-au costat pe orădeni accidentarea lui Ramiro Georgescu. Revenit după o operaţie, centrul orădean a suferit, cel mai probabil, o fractură la deget şi este sub semnul întrebări pentru jocul de miercuri din Liga Campionilor, cu Kragujevac. În schimb, juniorul Bogdan Remeş a reuşit să înscrie primul său gol pentru CSM Digi.

„Este primul pas într-o călătorie foarte dificilă şi sunt foarte fericit să am de partea mea jucători foarte experimentaţi şi foarte prietenoşi care m-au primit cu mult căldură şi m-au susţinut în toate deciziile pe care le-am luat", spune Bogdan Remeş.

O evoluţie oscilantă a avut şi Crişul Lancetii. Victorioşi sâmbătă cu Rapid, scor 14-11, tinerii jucători orădeni au cedat jocul doi, deşi l-au început bine. Conduşi în debut cu 4-2, giuleştenii au remontat rapid diferenţa şi în final s-au impus cu 14-9.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Darius Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri