POLO. Victorie pe linie. Juniorii mari ai Crişului se îndreaptă spre un nou titlu naţional

Data publicării:
sport polo 140414

Prima victimă a fost Triumf București, învinsă cu 18-8 de elevii lui Eugen Băjeanaru, scor cu care aceștia au trecut și de CSM Cluj. Nici Dinamo nu a avut mai multe șanse în apele orădene. Crișul i-a învins pe alb-roșii cu 11-7. Derbyul cu Steaua a consemnat și cel mai echilibrat joc. Deși a condus cu patru goluri, Crișul a avut emoții pe final, dar s-a impus cu 13-11. Astfel, a luat prima opțiune pentru a păstrat titlul la Oradea.

„Noi am plecat cu şansa a treia, deoarece Dinamo şi Steaua au venit cu un lot destul de bun şi ei joacă cu aceaişi echipă şi anul trecut au jucat cu aceiaşi echipă. Eu am pierdut patru oameni din echipa cu care am ieşit campioni anul trecut. Meciurile au fost destul de grele", este de părere Eugen Băjenaru, antrenorul Crișului Oradea.

Scorul rundei a fost realizat tot de Crişul Oradea, care a fost fără milă în disputa cu Viitorul Cluj, scor 31-4. În ciuda celor cinci victorii, sportivii orădeni se aşteaptă la meciuri de foc în Capitală, în special cu Steaua şi Dinamo.

„Totul va depinde de arbitraj. Noi o să ne mobilizăm la maximum, o să încercăm să facem meciuri foarte bune şi bune. Practic acestea sunt cele mai bune echipe, Dinamo şi Steaua", crede Eugen Băjenaru.

Pentru juniorii mari ai Crişului câştigarea laurilor şi în acest sezon ar însemna obţinerea celui de-al treilea titlu consecutiv.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Darius Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri