POLO. Victorii pentru CSM, înfrângeri pentru Crişul

Data publicării:
sport polo 260115

Chiar dacă a întâlnit ultima clasată, formaţia antrenată de Dorin Costrăş şi-a luat în serios rolul de campioană în exerciţiu.

„Noi obiectiv clar avem doar Steaua în campionatul ăsta. În rest, cu toată lipsa de modestie, pot să afirm că ne putem antrena cu ei, dar cu marea majoritate nici măcar antrenamente nu putem să facem", susţine Gheorghe Dunca, jucător CSM Digi Oradea.

Dubla confruntare cu formaţia clujeană a consemnat revenirea în jocurile oficiale a lui Ramiro Georgescu. "Internaţionalul" român a suferit două intervenţii chirurgicale în prima jumătate a sezonului regulat.

„Ramiro pare că e tot mai bine de la zi la zi. Sperăm să fie 100% apt pentru meciul cu Steaua pentru că avem nevoie de el. Ne-a lipsit prea mult timp şi nu e bine pentru nimeni, nici pentru echipă, nici pentru el să stea deoparte atâta timp", consideră Dunca.

Nu la fel de reuşită a fost această etapă pentru Crişul Oradea. A doua echipă a oraşului a comasat etapele a XI-a şi a XII-a la Bucureşti, unde a fost învinsă atât de Dinamo, scor 16-3 şi 14-2, cât şi de Rapid, cu 14-9 şi 11-10.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri