PPMT îl susţine pe Klaus Iohannis în turul doi al alegerilor prezidenţiale

Data publicării:
szilagyi

„PPMT a decis să-l susţină în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale pe Klaus Iohannis", a anunţat Zsolt Szilagyi. Fostul candidat susţine că valorile Transilvaniei trebuie extinse în toată ţara şi cere să fie evitată balcanizarea României de către candidatul PSD. „Prosperitatea Ardealului înseamnă prosperitatea României", a declarat liderul PPMT.

Zsolt Szilagyi a declarat că formaţiunea sa nu susţine un candidat împotriva maghiarilor şi care duce o politică împotriva regiunilor istorice. Szilagyi l-a numit aici pe Victor Ponta, pe care l-a caracterizat drept „un candidat care urăşte, nu unul care uneşte".


„Este regretabil că Victor Ponta şi echipa lui de campanie au pornit un discurs de ură, împotriva celor care nu seamănă cu el. Nu e un discurs demn de un prim-ministru, de un candidat la preşedinţie", a precizat Szilagyi.

Fostul candidat al PPMT i-a cerut lui Victor Ponta să nu mai folosească „retorica naţionalistă specifică lui Ion Iliescu, din perioada anilor '90".

Szilagyi i-a îndemnat pe cetăţenii cu drept de vot ca la al doilea tur al prezidenţialelor să vină într-un număr mai mare decât în primul tur.

Editor web: Adrian Laboş
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri