Prăjituri vândute în scop caritabil

Data actualizării: Data publicării:
prajituri caritabile

Cumpărați prăjituri pentru ca o familie să aibă căldura la iarnă! A fost îndemnul pe care preoții și călugării de la o mănăstire franciscană din Oradea l-au adresat celor cu suflet mare. Sâmbătă au fost vândute sute de prăjituri, iar din banii adunați vor fi cumpărate lemne și o sobă pentru o familie nevoiașă.

Prăjiturile oferite spre vânzare la mănăstirea franciscană „Maica Domnului" au fost preparate de tineri şi de cofetari.

"Amandine am luat, prăjitură fanta, eclere cu vanilie. Sperăm să fie foarte bune, sigur vor fi bune", spune un cumpărător.

"Vom participa pentru a face o faptă bună și ne plac dulciurile."

"Vrem cu aceste dulciuri care se vor vinde să putem ajuta o familie din mijlocul nostru, care este nevoiașă", a precizat Ciprian Iacob, parohul mănăstirii franciscane din Oradea.

Din banii adunaţi, o familie cu trei copii de unu, doi şi patru ani va putea să-și cumpere o sobă și lemnele necesare încălzirii locuinței.

"Pentru noi și familia noastră acest gest este onorabil. Suntem foarte mulțumiți și foarte fericiți pentru faptul că ne oferă această posibilitate de a ieși dintr-un impas", spune Aurel Hosu, beneficiarul acţiunii.

Organizat de grupul de tineri „Allegria" de la Mănăstirea Franciscană „Maica Domnului" din Oradea, „Festivalul dulciurilor" s-a aflat la a doua ediție.

Reporter: Bogdan Costea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri