Prima zi a anului, în natură. Sute de orădeni au ieşit la aer curat după petrecerea de Revelion

Data publicării:
revelion natura

Temperaturile scăzute nu i-au descurajat pe orădeni, care au ieșit să se plimbe pe Dealul Ciuperca, o zonă de promenadă cu aspect de grădină publică în care s-au investit aproximativ 1.700.000 de lei. Îmbrăcați gros și cu aparatele de fotografiat la îndemână, copii, tineri și adulți au vrut să facă mișcare, după petrecerea de Revelion.

"Sute de persoane au preferat să se plimbe în natură, în prima zi a noului an. Majoritatea au ales această grădină publică inaugurată recent, după ce a fost modernizată cu bani europeni. Cinci puncte panoramice există aici, de unde oamenii pot să admire oraşul", a transmis Anca Deac, reporter Digi24 Oradea.

"Am venit într-o plimbare, după o masă copioasă de Anul Nou, am venit să ne plimbăm un pic aici, şi după aceea mergem la familie, stăm la masă."

"Ne bucurăm de timpul care e şi e foarte frumos aici la Ciuperca."

"Am venit împreună cu toată familia, cu nepoţii care trăiesc de 10 ani în Londra şi sunt foarte încântaţi de ceea ce s-a făcut în Oradea."

În timp ce unii au preferat plimbările în natură, alţii au ales să meargă la patinoar: "Să mai luăm puţin aer, să ne mai înviorăm un pic şi să ne bucurăm de începutul noului an; să sperăm că va fi un an mai bun, cu mai multe împliniri, mai promiţător."

Reporter: Anca Deac
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri