Profesori de tenis la 14 ani

Data publicării:
frati tenis 081014

Povestea lor începe pe terenul de tenis, acolo unde-şi petrec majoritatea timpului. Confruntările duse pe terenul de zgură îi fac să uite de toate aceste neajunsuri, care în cele din urmă i-au transformat din jucători în antrenori de tenis.

Copiii aceştia doi sunt de la Centrul de zi. Copiii aceştia învaţă tenis aici, fac tenis aici. Au o casă socială, au părinte care nu lucrează. Ei din banii lor - acum nu au curent de vreo lună, că nu şi-au putut plăti curentul - şi ei din banii lor, pe care şi-i fac acolo, vor să plătească curentul", spune Mircea Drăgoi, antrenorul fraţilor Nagy.

Dau lecţii de tenis la o vârstă la care alţii abia-l învaţă, iar de talentul lor în tenis se bucură copiii din mediul rural, unde sunt adevăraţi ucenici pentru profesorii implicaţi în proiectul „Primii paşi în tenis". Ce înseamnă sportul alb pentru ei?

„Ne ajută să jucăm, să ne ajutăm familia."

„Să învăţ cât mai multe, şi să-mi ajut familia."

Fraţii Nagy au fost descoperiţi de profesorul Dinu Drăgan. Acum, Mircea Drăgoi intenţionează să-i legitimeze pe cei doi fraţi ca să poată participa la campionatele naţionale.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Robert Rezmuves

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri