Răsfăţ de 8 Martie. Hotelierii au pregătit pachete promoţionale pentru Ziua Femeii 

Data publicării:
oferta 8 martie

În Băile Felix, hotelierii fac ultimele pregătiri ca să-şi primească oaspeţii în cele mai bune condiţii. Ofertele sunt gândite pentru buzunarul fiecăruia.

"Avem pachete de 2 nopţi, care încep de la 375 de lei pentru 2 persoane; acestea includ cazare, mic dejun, acces la piscinele şi sauna hotelului şi, desigur, cina specială din data de 7 martie. Din cele patru hoteluri, două dintre ele sunt deja de o lună rezervate 100%", a detaliat Diana Antonescu, specialist marketing.

Şi pentru că e ziua lor, doamnele şi domnişoarele vor fi răsfăţate cu tratamente corporale şi terapii de relaxare.

"Noi le aşteptăm cu un răsfăţ de patru stele, asta însemnând toate procedurile noastre cu apă, tot ce înseamnă masaj, hidromasaj, toate aceste categorii de proceduri. La noi curge laptele şi mierea în cadă", spune, cu umor, doctorul Mircea Tărău.

Unele hoteluri au pregătit inclusiv party-uri la piscină.

"Am pregătit un pachet de două zile cu demi-pensiune, mic dejun, cină festivă, spuma party în cadrul aquaparcului şi un program de muzică live sâmbătă seara", susţine Dumitru Fechete, directorul unui complex hotelier.

Hotelierii şi administratorii de pensiuni din Băile Felix se aşteaptă la câteva mii de turişti care vor petrece weekendul 6-8 martie în staţiunea bihoreană.

Reporter: Anca Deac
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri