Regal de tenis de masă la Oradea

Data publicării:
sport tenis de masa 240215

Împărţiţi pe două categorii, amatori şi open, competitorii au făcut spectacol la mesele de joc.

„Am încercat să facem un concurs cât mai mare. Am reuşit să adunăm din toată ţara 85 de jucători", confirmă Gergö Balogh, organizatorul competiţiei.

Chiar dacă printre pretendenţii la trofee s-au numărat jucători din topul celor mai buni zece tenismeni din România, în competiţia de la Oradea performanţa a demonstrat că nu are limite. Cel mai vârstnic participant a fost Emil Sufleţel, în vârstă de 81 de ani.

„La liceu, la Râmnicu Sărat, au adus o masă de tenis când eram în ultimul an şi aşa s-au înghesuit copii că nu am putut să ajung. La facultate, în anul trei, mi-a dat profesorul o sală cu masă unde nu juca nimeni şi atunci am început prima dată să joc."

În schimb, cel mai tânăr sportiv în concursul de la Oradea s-a dovedit a fi şi cel mai bun la categoria amatori. La cei 10 ani ai săi, Paul Silaghi nu a avut rivali şi a arătat de ce a ales tenisul de masă şi nu un alt sport.

Cel mai important trofeu pus în joc, cel de la categoria open, a fost adjudecat în acest an de Bogdan Roman, din Arad, care a dispus în finală de Deian Sorescu din Reşiţa. Pe locul trei s-a clasat clujeanul Gabriel Gogu.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Tiberiu Catrişcău
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri