FOTO. Reîntâlnire emoţionantă între pompierul-erou şi câinele pe care l-a salvat

Data actualizării: Data publicării:
caine reintalnire plt Paloczi (2)

Plutonierul adjutant Zsolt Paloczi din cadrul ISU Crişana a avut parte de o reîntâlnire emoţionantă cu câinele pe care acum o săptămână l-a salvat dintr-un incendiu. Animalul l-a recunoscut pe pompierul-erou şi s-a bucurat când l-a văzut.

caine reintalnire plt Paloczi (1)
caine reintalnire plt Paloczi (1)

Momentul a fost surprins de colegii plutonierului Paloczi care s-a dus să vadă cum se simte câinele pe care l-a salvat pe 14 iunie, după ce un incendiu a cuprins clădirea lângă care animalul era legat cu un lanţ. Fără să ţină cont de flăcări şi de faptul că a suferit arsuri în timp ce muta nişte butelii pe cale să explodeze, pompierul a sărit să-l dezlege pe animal şi l-a salvat de la o moarte sigură.

Şefii ISU Crişana recunosc că plutonierul Paloczi şi-a asumat riscuri, pentru că animalul era foarte agitat și exista pericolul să fie atacat de acesta.

"A salvat un câine de la moarte sigură. Intervenţia sa distinctă şi personală a făcut mult mai uşoară şi mai sigură intervenţia imediată a echipajelor de la Detaşamentul I", a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, colonelul Sorin Caba, şeful ISU Crişana.

Întâmplarea a avut loc în comuna Sântandrei, unde Zsolt Paloczi a intervenit în timpul său liber.

Editor web: Adrian Laboş
Foto: ISU Crişana

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri