Restricţii în traficul din Oradea, din cauza unor lucrări. Care sunt zonele afectate

Data actualizării: Data publicării:
lucrari termie

Mai multe străzi din Oradea vor fi închise, total sau parţial, din cauza lucrărilor care au loc în această perioadă în oraş.

Cea mai lungă perioadă de restricţie - între 27 octombrie şi 6 noiembrie - va fi valabilă pe strada Dimitrie Cantemir, la intersecția cu Strada Arieșului. În această zonă va fi închisă circulaţia pe cele două benzi dinspre liniile de tramvai, iar celelalte două benzi vor fi folosite pentru traficul în ambele sensuri. Măsura a fost luată pentru desfăşurarea lucrărilor de înlocuire a rețelelor termice primare.

De săptămâna viitoare va fi restricționată parţial circulația rutieră pe Strada Principatelor Unite, între Strada Plevnei și Strada Crișului, și pe strada Szigligeti Ede, între străzile Sf. Apostol Andrei și Emilian Mircea Chitul. Interdicţia este valabilă în intervalele de timp în care vor trece utilaje grele cu materiale de construcții, pentru desființarea pasarelei pietonale peste Crișul Repede, în locul căreia se va construi Podul Centenarului.

Și în zona gării din Oradea, traficul va fi restricţionat total din cauza lucrărilor la drumul expres. "Astfel, în vederea racordării rețelelor de canalizare pluvială din zona străzilor Ecaterina Teodoroiu, Ana Ipătescu și zona CFR, în zilele de 28 și 29 octombrie 2017 (sâmbătă și duminică), între orele 8.00 și 17.00, traficul rutier va fi restricționat total în zona intersecției străzilor Ana Ipătescu și Ecaterina Teodoroiu", se arată într-un comunicat al Primăriei Oradea.

Autorităţile recomandă traseele alternative de pe bulevardul Ștefan cel Mare și străzile adiacente străzii Ecaterina Teodoroiu, cu ieșire spre strada Louis Pasteur. 

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri