Retro-party nocturn, la piscinã, în Satu Mare

Data actualizării: Data publicării:
retro party

Apă, saună,lumină ambientală și... multă muzică retro. A fost rețeta unei altfel de seri de sâmbătă pusă la cale de administratorii unui parc acvatic din Satu Mare. Petrecerea nocturnă la piscină a bătut orice record. Peste 500 de persoane, de la copii până la bunici, s-au bălăcit în voie până târziu în noapte.

"Organizăm băi nocturne de când e deschis aqua-parcul. Au loc în fiecare extrasezon. Este un eveniment care le place oamenilor, se și vede că lumea a venit într-un număr foarte mare. Se distrează, se relaxează", spune Zsolt Brancsik, asistent manager al parcului acvatic.

Peste 500 de persoane au îmbrăcat, în miez de noapte, costumele de baie și s-au bucurat de piscina interioară de 350 de metri pătrați, dotată cu sisteme de hidromasaj și jeturi de apă.

"Cu prietenii, cu toată gașca. E ziua soțului meu și așa petrecem noi. Deci nu petrecem în cluburi, petrecem aici", spune o clientă.

"- Chiar e o idee foarte faină.
- E mai bine aici decât în club?
- Da, da, da."

Cynthia are 7 ani și a participat la petrecerea nocturnã de la piscinã împreunã cu mama ei.

"- Am avut nevoie de așa ceva și am profitat și noi de ocazie, am ieșit cu fetița mea, spune mama Cynthiei.
- Ție cum ți se pare?
- Păi, bine, a răspuns fetiţa.
- Îți place?
- Da.
- De ce îți place?
- Că pot să înot."

"- Cu cine ați venit?
- Cu soțul și cu copilul și cu sora mea.
- Și? De ce ați ales să fiți aici astă seară?
- Că e bine aici."

Din totalul de 8 saune puse la dispoziția clienților, aglomerația cea mai mare a fost la sauna finlandezã, unde temperatura ajunge la 90 de grade.

"Tema de astăzi e retro-party. Avem un pic de muzică retro, arome ca de obicei, citrice Sunt niste tehnici de ventilație, se folosesc prosoape de granulație diferitã", explică Sebastian Borleștean, maestru saună finlandeză.

Petrecerea nocturnã a început la ora 22 și a durat pânã la ora 2 în noapte. Prețul biletului de intrare a fost de 25 de lei/persoanã. Urmãtorul eveniment de acest gen va fi organizat la începutul lunii decembrie.

Reporter: Izabela Jurasko
Operator: Kristian Kosa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri