RUGBY. Noi achiziţii pentru Ştiinţa Baia Mare

Data publicării:
sport rugby

Ca să atingă obiectivele propuse, formaţia băimăreană a mutat şi pe piaţa transferurilor. Australianul Timothy Buchanan, dar şi internaţionalii de tineret Ovidiu Cojocaru, Andrei Iurea si Cristian Chirică sunt de acum băimăreni cu acte în regulă.

„Orice trofeu care este pus în joc contează pentru echipa noastră, echipă care se respectă, echipa campioană", recunoaşte Călin Matei, preşedintele CSM Ştiinţa Baia Mare.

Transferurile efectuate de campioni vor întări compartimentul ofensiv. Din păcate, CSM Ştiinţa a pierdut un jucător în această perioadă, după ce Alexandru Oancea s-a retras din activitate din motive medicale.

„Ne axăm pe ce este mai bun în România la capitolul tineret. Vrem să-i creştem, vrem ca într-un an sau doi să fie în echipă. Bineînţeles, asta nu exclude să facem import de jucători pe posturile deficitare", spune Călin Matei, preşedintele CSM Ştiinţa Baia Mare.

În trei săptămâni, Ştiinţa Baia Mare este aşteptat încă un jucător străin. Este vorba de un pilier din Fiji. Până atunci, pe 1 august, maramureşenii vor susţine primul joc din returul Cupei Regelui, când vor primi vizita formaţiei Steaua Bucureşti.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Kristian Kosa
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri