S-a deschis sezonul moto în Oradea. 100 de motociclişti au defilat prin oraş

Data actualizării: Data publicării:
MARS_MOTO_240417

Zeci de motoare turate, sute de cai putere și multă muzică rock. Acestea au fost coordonatele care au marcat, sâmbătă, deschiderea noului sezon moto la Oradea. După ce și-au etalat motocicletele, membrii a trei cluburi de profil au mărșăluit pe străzile orașului.

Peste o sută de pasionați și-au adus motocicletele în parcarea unui centru comercial din oraș. Printre ei s-a numărat și proprietarul unui Harley Davidson care a stârnit admirația celor din jur.

"E un Harley Davidson, acela cu furca springer din 2004, construit de mine. Am investit în jur de 3.000 de euro și am păstrat caracteristicile de fabrică", spune proprietarul. "Acesta e un stil de viață (...) noi pe două roți trăim."

Întâlnirea de sâmbătă a motocicliștilor a marcat deschiderea sezonului moto.

"Pentru noi înseamnă startul unui sezon de distracție, de momente în care putem să fim liberi pe motor și momente în care putem sta împreună cu prietenii la un pahar de apă minerală, dacă conducem și să ne simțim bine", spune Ionuț Barani, vicepreședintele clubului Black Eagles din Oradea.

Ca să atragă atenția că sunt și ei în trafic, motocicliștii au plecat pe principalele artere din Oradea.

"Această deschidere de sezon face parte din campania Respect în trafic. Practic toate evenimentele pe care le vom organiza fac parte din această campanie. Nu neapărat să tragem un semnal de alarmă, cât să le arătăm şoferilor că existăm în trafic, să arătăm că știm să îi respectăm și că nu dorim din partea lor decât respect în trafic", explică Daniel Todoran, președintele clubului Invictus din Oradea.

Următoarea întâlnire oficială a motocicliștilor din Bihor va avea loc în vara acestui an, în Băile 1 Mai.

Reporter: Anca Deac/ Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri