SATU MARE. Canabis cultivat pe acoperişul unui bloc

Data publicării:
Captura canabis Satu Mare

Anchetatorii au aflat că în acest an, un bărbat de 30 de ani a înfiinţat în apartamentul său o cultură de canabis. O parte dintre plante le-a mutat chiar pe acoperişul blocului, unde le îngrijea împreună cu trei tineri cu vârste cuprinse între 20 și 22 de ani. Aceştia îl ajutau şi la plasarea drogului în oraş. Pentru o doză de cannabis cereau 50 de lei.

Joi, procurorii DIICOT din Satu Mare, ajutaţi de poliţişti şi jandarmi, au descins la locuinţele celor patru membri ai grupului.

„Pe acoperișul blocului în care locuiește suspectul C.M.B. au fost găsite 4 plante, totalizând aproximativ 3,5 kg de masă verde de cannabis, iar în apartamentul acestuia au fost descoperite și ridicate 60 de grame de cananbis uscat, semințe de cannabis, precum și echipamentele necesare pentru mărunțirea și porționarea drogurilor", susţin anchetatorii.

Pentru că unul dintre suspecţi - consumator de droguri - are un bebeluş de două luni, a cărui mamă este şi ea narcodependentă - procurorii au sesizat Direcția de Asistență Socială și Protecție a Copilului Satu-Mare. Funcţionarii au luat copilul şi l-au dus la Spitalul Județean de Urgență Satu-Mare pentru investigații.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri