SATU MARE. Șoferul care a intrat cu mașina în terasa unui local s-a predat la Poliţie

Data actualizării: Data publicării:
terasa spulberata

Poliţiştii din Satu Mare l-au găsit duminică, în jurul prânzului, pe şoferul care a intrat cu maşina în terasa unui cazinou şi a spulberat totul în cale.

UPDATE: luni, ora 15:00 - Şoferul acuzat de distrugere a fost pus de către instanţa din Satu Mare sub control judiciar timp de 60 de zile.


Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Satu Mare, Răducu Silaghi, a declarat că şoferul s-a predat, cel mai probabil el cedând „la presiunea mediatică”. Bărbatul are 33 de ani şi din primele informaţii ar fi făcut totul din răzbunare, pentru că avea un conflict mai vechi cu personalul de pază de la un cazino şi cu patronul localului.

"Din declarațiile luate până în prezent reiese faptul că între cei doi este un conflict mai vechi pe fondul interdicției impuse de patron acestui bărbat de a intra în local și aseară s-a consumat unul din episoadele conflictului dintre cei doi", a precizat inspectorul principal Răducu Silaghi.

De altfel, din înregistrarea făcută de un localnic se vede clar cum maşina nu dă semne de frânare. A intrat în plin în terasa aflată în zona bulevardului Transilvania din Satu Mare şi a lovit tot ce a întâlnit în cale: de la scaune şi mese până la ghivece.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, pentru că terasa era goală la acel moment. Totuşi, a fost la un pas de a răni mai mulți martori, dar și copii care se jucau într-un parc din apropiere. După incident bărbatul a dispărut cu totul cu bolidul împrumutat de la mama sa.

"Pe lângă cele două acțiuni pentru care a fost cercetat inițial - respectiv de distrugere și tulburarea liniștii publice - va fi cercetat și pentru conducere fără permis, întrucât s-a stabilit că are dreptul suspendat de a conduce vehicolul încă din ianuarie a acestui an", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare.

După ce a fost reținut 24 de ore , tânărul va fi prezentat luni instanţei care va decide ce măsură de siguranţă va lua împotriva lui.

Reporter: Bogdan Costea | Operator: Florin Lucuţa

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri