Şcoală de vară în timpul vacanţei

Data publicării:
BETA scoala de vara

Programul a început în 30 iunie şi durează până în 1 august. Copiii sunt împărţiţi în funcţie de vârste, iar activităţile sunt diverse.

"Îmi place să mă joc, să fac multe activităţi diferite", spune o fetiţă.

"Îmi place să mă joc, să desenez."

"Fetiţa mea are şapte ani şi cred că e foarte bine că poate să vină la şcoala de vară, pentru că părinţii încă nu au concediu - copiii nu au cu cine să fie lăsaţi acasă", spune Ioana Rittinger, mama unei eleve.

La şcoala de vară copiii au parte de multe activităţi recreative: "Facem multe activităţi practice, modelăm, pictăm, ne bucurăm de curtea care o avem şi de animăluţe", spune Elena Tăşădan, educatoare

"Copiii sunt recompensaţi în urma concursurilor pe care le desfăşurăm în sala de clasă", susţine Laura Bochiş, învăţătoare.

Înscrierile se fac cu mult timp înainte. "Şi în momentul de faţă sunt foarte mulţi părinţi care aşteaptă un loc să se elibereze pentru a-şi aduce copilul", dezvăluie Alexandru Stoica, directorul Liceului Don Orione din Oradea, unde are loc tabăra.

Costurile pentru cei care participă la programul lung, de dimineaţa până ora 17, se ridică la 65 de lei pe săptămână, la care se adaugă preţul meselor, adică 6 lei pe zi.

reporter: Orsolya Nagy
operator: Ciprian Platona
editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri