SNOOKER. Turneul Oradea Snooker Open începe pe 11 mai

Data publicării:
sport snooker

Din 11 până în 14 mai, clubul Black and White va găzdui cea de-a cincea ediție a Oradea Snooker Open. Competiția este considerată una din cele mai apreciate întreceri naționale de snooker. La start se adună an de an cei mai buni jucători din România, dar și din Ungaria.

Sorin Avram, organizatorul turneului: "Am acumulat experiență, am reușit să organizăm astfel încât jucătorii să prezinte interes, și ca de obicei suntem 32 de jucători, printre cei mai buni atât din țară cât și avem și din Ungaria participanți."

Favoriții au fost desemnați capi de serie în cele opt grupe de calificare. Deținãtorul trofeului, Rareș Sinca, este principalul favorit și în acest an, chiar dacã are parte de concurențã serioasã la podium. Cei mai mulți sportivi sunt din Arad, opt la numãr, urmați de cei din Budapesta, cu șapte înscriși în concurs. Oradea va fi reprezentatã de patru jucãtori.

Sorin Avram, organizatorul turneului: "Să sperăm că ,așa cum i-am obișnuit, organizând o competiție frumoasă, ei se vor simți bine și vor da tot cei mai bun din ei și vor realiza meciuri frumoase, cu jocuri frumoase."

Premiile turneului Oradea Snooker Open se ridicã la 5.000 de lei.

Reporter: Nicolae Mihalcea / Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri