Spectacol pe tatami, la memorialul internaţional „General Choi"

Data publicării:
taekwondo

Este un eveniment unic în România acest campionat în cinstea generalului Choi Hong Hi, fondator al taekwondo-ului. Eu sunt foarte onorat şi mândru că am reuşit să organizez această competiţie", spune Alexandru Sas, organizatorul memorialului.

A fost primul concurs pe plan intern după ce România a devenit campioană mondială pe echipe. Competiţia a fost una cu greutate, iar rivalitatea pe tatami a fost mare. Nu însă şi în timpul programelor artistice oferite de organizatori, când sportivii au făcut front comun.

„Am reuşit să formez o familie în care mă regăsesc. Pun suflet în ceea ce fac şi se pare că sentimentul e reciproc şi asta nu poate decât să mă bucure şi să-mi aducă satisfacţiile mult dorite", susţine Cosmin Oprescu, preşedintele Federaţiei Române de Taekwondo ITF.

Chiar dacă au încercat să fie gazde cât mai primitoare, atunci când a fost vorba de medalii, sportivii clubului Tae Kyon nu au glumit. Ei au reuşit să păstreze la Oradea o mare parte din premii, alături de colegii de la clubul Wolf.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri