SPORT. CSM şi Crişul Oradea, obligate să-şi găsească noi sedii

Data publicării:
sport sedii

Cluburile orădene Crişul şi CSM îşi caută sedii noi, după ce au fost anunţate că vor trebui să le elibereze pe cele actuale până în luna martie. Vecine în curtea Primăriei Oradea, cele două au început deja căutările.

Dacă în cazul Clubului Sportiv Municipal, cel mai probabil, ajutorul va veni tot din partea municipalităţii, Crişul ar putea apela la „fratele mai mare", Direcţia Judeţeană pentru Sport Bihor.

„Vom merge, vom căuta că şi nouă ne trebuie. În cel mai rău caz, zic eu, că vom avea înţelegerea să mergem chiar la direcţie pentru o perioadă de timp unde putem să ne ducem dacă până atunci încă nu va fi rezolvată sala", spune Ionel Bungău, directorul CS Crişul.

Planurile celor de la Crişul sunt şi mai mari. Conducerea clubului ia în calcul chiar construirea unui sediu pe lângă bazele sportive pe care clubul le deţine.

„Anul viitor asta este ambiţia mea, de-a face ceva propriu ca să nu ne mai poată muta nimeni, nicăieri, când vor ei, ci noi să stăm pe terenul nostru", susţine Bungău.

Pentru Crişul Oradea, mutarea în noul sediu va fi a treia în mai puţin de 15 ani. În schimb, pentru CSM Oradea va fi al patrulea sediu de la înfiinţarea clubului.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri