Start la reduceri. Comercianţii îşi aşteaptă clienţii cu marfă redusă cu până la 90%

Data publicării:
reduceri iarna

În perioada reducerilor cele mai vânate sunt articolele de vestimentaţie şi încălţăminte. Comercianţii ştiu foarte bine asta, motiv pentru care vin cu oferte de nerefuzat. „Tricourile de copii de la 18 la 9 lei, la bebe salopete de la 50 la 25 de lei, de la 25 la 12,50 lei, pulovere de bărbaţi de la 50 la 25”, detaliază Emilia Mihele, şeful raionului de textile din cadrul unui magazin.

„De obicei aştept luna ianuarie pentru reduceri la hainele de iarnă. Nu mi-am făcut aşa un buget, dar de obicei îmi cumpăr ce am nevoie”. „Vedem ce şi cum. Vreo 500, 600 de lei, mai mult nu”. 

Schimbări se pot face şi în felul în care arată locuinţa. Obiectele de mobilier sunt şi ele la reducere.

"- O canapea pentru hol.
- Şi cam cât ai fi dispus să dai?
- Până în 1000 de lei.
- Cauţi ceva special?
- Da. Cât mai confortabilă."

„Începând cu 15 ianuarie vom avea o campanie promoţională cu reduceri cuprinse între 15-60% la tot ce înseamnă colecţia anului 2014: mobilier de living, dormitoare, bucătării”, anunţă Ioan Pantea, directorul unui magazin.

Şi domnii pot găsi obiecte de bricolaj reduse cu cel puţin 50%. „Cele mai atractive ar fi să zicem aşa motosapele, care sunt la jumătate preţ, vopsea lavabilă, la jumătate de preţ, scule şi unelte”, spune Tiberiu Kelemen, directorul unui depozit. Oficial, sezonul reducerilor începe în 15 ianuarie şi durează până în 15 aprilie.

Reporter: Diana Grad
Operator: Darius Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri