Staţiunea Băile Felix, plină de 1 Mai

Data publicării:
Baile Felix 1 Mai

Mii de turişti îşi petrec mini-vacanţa de 1 Mai la Băile Felix. Ofertele hotelierilor i-au făcut pe turişti să-şi rezerve locurile cu câteva luni înainte. Hotelurile şi pensiunile din staţiune sunt pline, astfel că cei care au solicitat în ultimele zile locuri de cazare nu au avut nicio şansă. Turiştii vor avea parte de mese îmbelşugate, răsfăţ la spa şi relaxare în bazinele cu apă termală.

Nu mai puțin de cinci mii de turiști vor ocupa, în acest weekend prelungit, toate locurile disponibile în cele șase hoteluri ale societății Turism Felix.

"Le-am pregătit mâncăruri tradiţionale, sesiuni de aqua-zumba, jocuri şi activităţi pentru mici ca să nu se plictisească, tot felul de concursuri. Şi încheiem cu serile de petreceri", spune Diana Antonescu, responsabil marketing.

Odată ajunşi în staţiune, vizitatorii sunt întâmpinați cu tot felul de oferte.

"Așteptăm un număr foarte mare de turiști pentru acest weekend pentru a-i răsfața cu diferite tipuri de masaje, de relaxare, cu miere și scorțișoară, cu uleiuri calde, cu bețe de bambus, pietre vulcanice. De asemenea, avem ritualuri deosebite, avem băi cu săruri efervescente", explică Loredana Leho, şef bază de tratament.

Preţurile sunt pentru toate buzunarele, iar rezervările au fost făcute de acum două luni. Cele mai căutate au fost, şi în acest an, camerele în hotelul de cinci stele din staţiune.

"Pachetele de trei nopţi care includ cazare cu masă, acces la piscină pentru hotelurile de 3 stele, sauna şi sala de fitness au tarife începând de la 329 de lei pe persoană şi ajung la hotel de cinci stele la 1.060 de lei", a detaliat Diana Antonescu, responsabil marketing.

Anul trecut, peste șapte mii de persoane și-au petrecut mini-vacanța de 1 Mai în stațiunea bihoreană.

Reporter: Anca Deac
Operator: Gabor Szilagyi
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri