Street Food Festival, a doua oarã în Oradea

Data actualizării: Data publicării:
Street_Food_Festival_Oradea2

Sute de reţete din toatã lumea, chefi renumiţi şi voia bună - sunt ingredientele propuse orădenilor la Street Food Festival. Aflat la a doua ediţie, festivalul culinar are tot mai mare succes și îi atrage pe pofticioşi cu o varietate largă de produse. Anul acesta, Street Food Festival va începe în Oradea, în perioada 18-21 mai, şi va continua în alte opt oraşe ale ţării.

Street Food Festival 2017 aduce în Oradea cu 60% mai mulţi expozanţi faţă de anul trecut.

Florin Birta, viceprimar al Oradei: "Dacă anul trecut erau 28 de vendori în Piaţa Unirii la Street Food Festival, anul acesta vor fi 45 de expozanţi. Ce mă bucură pe mine cel mai mult este că nouă dintre aceşti vendori vor fi prezenţi din Oradea."

Chefi cunoscuţi şi trupe de muzicã din ţarã şi din strãinãtate vor întreţine atmosfera în cele patru zile de festival culinar.

Constantin Covaliu, manager Street Food Festival: "Pe lângă Chef Foa, la Oradea va fi prezent şi Adi Hădean, care va găti într-unul dintre standuri. Pe lângă vedetele din zona mâncării, vom avea în fiecare zi câte un concert cu trei formaţii din România, din Ungaria şi din Brazilia."

Călin Câmpean, manager comercial Street Food Festival: "Vom avea specialităţi din Italia, vom avea o specialitate din regiunea Abruzzo care se cheamă arrosticini, este un miel pe băţ. Vafe, gofre, cu diverse sosuri, fructe şi o mulţime de fresh-uri."

Street Food Festival 2017 se va desfãșura Oradea din 18 pânã în 21 mai. În acest timp, circulaţia în zonã va fi închisã. Festivalul va continua apoi în alte opt oraşe ale ţãrii.

Reporter: Bianca Firezar
Operator: Florin Lucuţa
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri