Târg caritabil pentru maidanezi

Data publicării:
targ maidanezi

Apel de suflet lansat de iubitorii de animale din Oradea. Aceştia au organizat o acţiune de strângere de fonduri necesare pentru hrana și medicamentele câinilor și pisicilor din adăposturile de animale. Zeci de persoane au răspuns apelului de a dona diferite produse, care au fost vândute pentru a aduna bani pentru patrupede.

Aflat la a doua ediţie, târgul a strâns zeci de persoane care au adus de acasă diverse obiecte care au fost scoase la vânzare.

"Cercei, cu lanțuri, inele. Acolo am lese de căței, haine", spune Maria Alexandra, voluntar.

"Începând de la cercei până la o geacă de iarnă, produse de casă, îmbărăcăminte, încălțăminte. jucării, dulciuri", a completat Diana Zorilă, voluntar.

"Am cumpărat niște bijuterii, dar gestul meu a fost doar să donez, asta e cel mai important."

"Am cumpărat câteva lucruri pentru cățeii mei de acasă, hăinuțe și am donat cât am putut."

Pe lângă donaţiile în obiecte şi bani, mulți au adus hrană uscată, conserve, jucării, prosoape și chiar fân pentru animalele din adăposturi.

"Încercăm să adunăm cât mai mulți bani, pentru că asociațiile care se ocupă de animalele fără stăpân nu au parte de subvenții din partea statului, de fonduri și atunci noi, o mână de voluntari, adunăm bani prin intermediul acestui târg", a declarat Anca Deac, organizatoarea evenimentului.

În Bihor există patru adăposturi private, întreținute de persoane fizice.

Reporter: Claudiu Mihuț
Operator: Norbert Hegedus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri