Târg pentru fermieri în Oradea

Data publicării:
targ 040915

Producătorii care au venit la târgul din Oradea i-au atras pe fermieri cu ultimele tehnologii în materie de agricultură.

"Ce este noutate pentru România este utilajul Green Master. Este gândit pentru crescătorii de animale. Este, practic, un utilaj cu care putem rezolva atât problemele din cultura mare, respectiv prelucrarea solului, obținerea patului geminativ pentru cultura mare, cât și problemele de pășune", prezintă Sorin Giru, reprezentant de vânzări la o firmă de utilaje.

Printre utilajele de ultimă generaţie s-a aflat şi un tractor cu o greutate de peste cinci tone, care valorează 62 de mii de euro. Își merită însă preţul, susțin reprezentanții de vânzări ai firmei de utilaje, care au şi o ofertă pentru clienţi.

"Venim cu un avantaj foarte mare o garanție de 3 ani și 2500 de ore, ceea ce ne scoate în evidență față de concurență", susţine Codrin Lazăr, reprezentant de vânzări la o firmă de utilaje.

Târgul e o atracție nu doar pentru fermieri, ci și pentru copiii care au venit să vadă poneii, caii sau caprele.

Aflat la a șaptea ediție, târgul AgroBihor reunește în parcarea unui centru comercial din Oradea peste 70 de producători și comercianți din țară și străinătate. Expozițiile de utilaje și animale pot fi vizitate pe toată perioada weekend-ului.

Reporter: Diana Grad
Operator: Gabor Szilagyi
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri