TENIS. Bihorenii au dominat Cupa Time-Out

Data publicării:
sport tenis 250815 1

Iosif Kovacs, organizatorul turneului: „Sunt foarte mulţumit. Numărul copiilor a ajuns până la 70 de copii înscrişi la turneu care este în primele locuri pe ţară, fiind paralel la Timişoara un turneu unde sunt 16-14 copii." 

Cu ambiţia de a călca pe urmele Simonei Halep sau ale lui Horia Tecău, sportivii bihoreni au obţinut nu mai puţin de 14 clasări pe podium. Nimrod Nemes, de la Sănătatea Oradea, a câştigat categoria 14 ani băieţi. O performanţă asemănătoare au obţinut în cadrul categoriei 16 ani colegii săi de club, Mihai Stokker şi Nora Nemeş. Şi probele de dublu, atât la feminin, cât şi la masculin, au revenit orădenilor.

Benedek Elek, arbitrul competiţiei: „Avem fete în primele 100, chiar vreo cinci fete, acesta este un impuls, o emblemă pentru copiii viitorului."

Tenismenii din Ştei şi Salonta au reuşit să-şi adjudece un total de şase medalii. Cea mai importantă a fost obţinută la dublu feminin, unde salontanca Francesca Săteanu a făcut cel mai bun cuplu cu sportiva de la Voinţa Oradea, Bianca Moise.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri