TENIS. Favoriții s-au impus la Oradea Junior Trophy

Data actualizării: Data publicării:
jucator de tenis racheta shutterstock_218897995
FOTO: Shutterstock

Punct final în prima ediție a turneului internațional de tenis Oradea Junior Trophy. Principalii favoriți ai competiției nu le-au lăsat nicio speranță rivalilor, în cele cinci zile de turneu.

Învingători și la Arad în circuitul Tennis Europe Junior Tour, bulgarul Dinko Dinev și cea mai bine cotată jucătoare din România la categoria 14 ani, Alexandra Petric, au câştigat şi la Oradea.

"A fost bine, mă simt minunat, pentru că au fost două turnee puternice", a declarat Dinko Dinev, campionul turneului.

"Au fost două turnee foarte bune pentru mine și îmi pare bine că le-am câștigat", spune Alexandra Petric, campioana turneului.

Bulgarul a reușit să încheie ultimele două turnee din România fără înfrângere. Dinko Dinev a trecut, în finala de sâmbătă, de Alexandru Stupar cu 6-2, 6-3, în vreme ce Alexandra Petric s-a impus în fața Dariei Munteanu, cu 6-3, 6-4.

"A fost peste mine, a jucat mai bine. Am încercat să schimb ceva, dar nu prea am reușit", a spus Alexandru Stupar, finalist la Oradea Junior Trophy.

Învingătorii au plecat de la Oradea cu câte 40 de puncte, în vreme ce finaliștii au primit câte 30 de puncte. Primii opt tensimeni de pe tabloul principal al Oradea Junior Trophy au punctat în clasamentul european.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuța
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri