TENIS. Memorialul „Nagy Balint", gata de start

Data publicării:
tenis

Terenurile de tenis ale Clubului Sportiv Municipal Oradea sunt pregătite pentru o nouă ediţie a Memorialului „Nagy Balint". Competiţia de categoria I în calendarul Federaţiei Române de Tenis va demara sâmbătă dimineaţa.

Întrecerea se adresează categoriilor de vârstă 12, 14, 16 şi 18 ani la simplu, masculin şi feminin, iar la dublu, categoriilor 12 şi 14 ani, fete şi băieţi.

„Încercăm să cinstim memoria domnului Nagy Balint. Este un fost sportiv, un fost antrenor la noi, în Oradea, care chiar a promovat foarte bine tenisul în zona noastră", spune Nicu Vaşadi, directorul sportiv al CSM Oradea.

La startul turneului şi-au anunţat prezenţa sportivi din Timişoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Arad, Zalău, dar şi din Bihor - Beiuş, Salonta şi Oradea. În total, pe zgura orădeană vor evolua 55 de tenismeni.

„Noi încercăm să mobilizăm sportivii pentru a avea rezultate. Este foarte important să se antreneze, dar să ştiţi că e mult mai importantă competiţia", consideră directorul sportiv al CSM Oradea.

Printre favoriţii la câştigarea celei de-a doua ediţii a Memorialului „Nagy Balint" se numără sportivii gazdă. Nimrod Nemeş este considerat favoritul numărul doi al probei de simplu, categoria 18 ani, unde sunt înscrişi 18 participanţi. La celelalte categorii sunt favoriți Vladimir Cuc, Floriana Popovici sau Bianca Moise.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri