Trei persoane rănite, după ce maşina în care se aflau a lovit o căprioară

Data publicării:
accident Inand (1)

Grav accident de circulaţie luni dimineaţa, pe DN79, în afara localităţii bihorene Inand. Şoferul unui autoturism şi cele două pasagere ale sale au fost răniţi după ce maşina a lovit o căprioară care a intrat pe şosea. A fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare, pentru că bărbatul aflat la volan şi o pasageră au rămaşi prinşi în maşina făcută zob.

accident Inand (2)
accident Inand (2)

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 7:50, când maşina condusă de un bărbat de 29 de ani, din localitatea Tășnad, județul Satu Mare, a lovit animalul care a pătruns brusc pe drum.

„Astfel, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare (dinspre Arad spre Oradea – n.n.), iar autoturismul condus de acesta s-a răsturnat în șanțul de pe partea stângă a direcției sale de deplasare”, a transmis comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

La locul accidentui au fost trimise de urgenţă echipe SMURD, de paramedici şi de descarcerare de la Oradea şi de la Salonta.

„Pompieri militari au acționat pentru descarcerarea a două victime (șoferul și o pasageră de pe bancheta din spate) rămase captive în autovehiculul avariat și pentru acordarea primului ajutor calificat conducătorului auto (...) aflat în stare de inconștiență și celor două pasagere (o femeie în vârstă de 23 de ani, care a suferit contuzii la coloană şi abdomen şi o femeie în vârstă de 31 de ani, care prezenta contuzie la coloană şi contuzie toracică, fractură la un antebraţ, un traumatism cranio – cerebral minor şi suspiciuni de fractură de bazin)”, a explicat căpitanul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

Toate victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Oradea.

Editor web: Adrian Laboş
Foto: ISU „Crişana”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri