Trei răniţi în accidente petrecute în Oradea şi Baia Mare

Data publicării:
accident Maramures1

Accidentul din Baia Mare s-a produs pe Bulevardul Independenţei, cu puţin înainte de ora 8. Aflată la volanul unui autoturism, o şoferiţă a încercat să depăşească un autotren, moment în care a pierdut controlul maşinii şi s-a răsturnat în şanţul de lângă şosea.

"Conducătoarea autoturismului a efectuat manevra de depăşire a unui autocamion fără să se asigure, a pierdut controlul direcţiei, a părăsit partea carosabilă, în urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a două persoane", a detaliat agentul principal Claudiu Bute, de la Poliţia Rutieră Maramureş.

Cei doi copii ai şoferiţei, aflaţi în maşină, au fost răniţi uşor. Ei au fost preluaţi de echipajele de urgenţă şi au fost duşi la spital. Mama lor se află în stare de şoc. Poliţiştii au testat-o cu aparatul etilotest, care a confirmat că, la fel ca şi şoferul camionului, nici femeia nu a consumat alcool înainte să urce la volan.

Tot în această dimineaţă, un alt accident rutier, petrecut de această dată în Oradea, a trimis în spital o tânără. Aceasta a fost rănită după ce şoferul autoturismului în care se afla nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers şi s-a lovit de remorca unei autoutilitare. Circulația tramvaielor la intersecția Bulevardului Republicii cu Strada Muzeului a fost oprită timp de o oră.

reporteri: Andrea Crişan, Laura Breb
operatori: Kristian Kosa, Darius Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri