Turist în inima Apusenilor. Pârtia din Arieşeni este funcţională şi vara pentru ture cu karturi şi trotinete

Data publicării:
ARIESENI

Cunoscută ca staţiune de ski, Vârtop-Arieşeni are cu ce să ne atragă şi vara. Plimbările cu telescaun, cursele cu carturi, trotinetele şi bicicletele sunt pe placul tuturor. Tarifele nu sunt mari. Coborârea cu kartul costă 25 de lei, trotineta - 15 lei şi bonus - urcarea cu telescaunul. Plus că pentru familii şi grupuri se fac reduceri.

Peisajele deosebite şi distracţiile de vară atrag la Vârtop - Arieşeni tot mai mulţi turişti, care vin de la sute de kilometri să îşi încarce bateriile. Şi dacă nu aţi uitat în vacanţe de cei care v-au supărat acasă, puteţi să vă răzbunaţi ...paşnic, trăgând cu arcul.

În zonă sunt numeroase pensiuni care oferă toate condiţiile necesare unui concediu de vis. Iar preţurile sunt pentru toate buzunarele.

"Oferim cazare cu mic dejun inclus şi acces la piscină; tarifele sunt 140-160 de lei în funcţie de suprafaţa camerei. În luna septembrie preţurile scad la 120-130 de lei", explică Adrian Varga, proprietarul unei pensiuni.

Telescaunul de la Arieşeni funcţionează până în septembrie. Pentru a ajunge acolo, mergeţi de drumul naţional 76 Oradea Deva, iar după Ştei urmăriţi indicatoarele spre Arieşeni.

Reporter: Yvette Mîrza
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri